Zabudnite na selfie palice: Je tu selfie ruka!

28.02.2016 20:52

V týchto časoch sú čoraz populárnejšie takzvané selfie palice, čo sú vlastne držiaky na mobilný telefón, ktorý môžete dať od seba ďalej alebo vyššie, aby ste sa lepšie odfotili.

Dvaja americkí umelci ju však upravili na selfie ruku. Na fotke to potom vyzerá, ako keby ste sa držali za ruky s milovanou osobou.

Tvorcovia - Aric Snee a Justin Crowe z Nového Mexika - sú presvedčení, že fotografovanie so selfie rukou ponúka oveľa lepší zážitok ako s rovnou palicou. Podľa vlastných slov ich fascinovala myšlienka technológie a jej iluzívnej "družnosti".

 

Svoj vynález popisujú ako "sarkastické" riešenie zásadného problému - nikto nechce vyzerať osamelo, keď sa sám bezmyšlienkovite fotí.

Produkt, ktorý je zatiaľ len umeleckým projektom, predstavuje v podstate ruku na privítanie a čo je ešte lepšie - nič nehovorí a nemá žiadne emócie, píše britský denník Daily Mail.

Selfie ruka je vyrobená zo sklolaminátu, je ľahká a prenosná. Projekt je podľa tvorcov priamym komentárom k rozmáhajúcemu sa fenoménu selfie palice a neustálej potreby narcistického internetového sebahodnotenia.

 

Späť

© 2015 Všetky práva vyhradené.

Tvorba web stránok zdarmaWebnode